deeez! kiest

Fotogroep deeez! presenteert van 7 tot en met 28 maart in Fotoexpo 202 de tentoonstelling "deeez! kiest"

Fotogroep deeez! heeft een passie voor fotografie. Die passie leven de leden uit door te werken aan gemeenschappelijke thema's. Maar ze maken met dezelfde passie ook ander werk. Het thematische werk is al vele malen geëxposeerd. Nu laten zij een keuze zien uit de eigen wijze beelden: deeez! kiest. Het is een breed scala geworden, van architectuur tot natuur, van mens tot dier, van introvert tot extrovert, van realistisch tot abstract.

Op de expositie is werk te zien van Anne Bos, Babs Boelens, Riekje Hoffman, Frank van den Hout, Rob Nijhof, Rob Renshoff en Hennie van Vliet.

Fotogroep deeez! is 16 jaar geleden begonnen als een initiatief van Jan Kees Helms. In een bewust kleine groep wordt gewerkt aan het verbeelden van gevoel. Techniek komt daarbij op de tweede plaats.

De toegang tot de expositie is gratis. Fotoexpo 202, Grote Haag 127, Amersfoort, is geopend op iedere zaterdagmiddag én op de zondagmiddag van de KunstKijkRoute (15 maart) van 13:00 tot 17:00. De opening vindt plaats op zaterdag 7 maart, om 3 uur in de middag.

De vereniging FOTOexpo202 is sinds 2003 actief als platform voor actieve fotografen in Amersfoort en omgeving. Een van de activiteiten is het organiseren van tentoonstellingen. Voor het gratis abonneren op de nieuwsbrief en andere informatie kunt u terecht op de website, www.fotoexpo202.nl.

De perskit kunt u hier downloaden.

Alvast een voorproefje van een aantal geexposeerde werken: