Tentoonstelling: fotogroep deeez! op stap

Fotogroep deeez! presenteert in restaurant ‘t Nonnetje van 11 januari tot 15 februari 2020 de tentoonstelling “deeez! op stap”. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen op zaterdag 11 januari om 15 uur!

Fotogroep deeez! neemt u mee op pad in de nacht en langs de vergane glorie van industrieel erfgoed. In deze expositie heeft deeez! onderzocht wat er gebeurt als je 7 gepassioneerde fotografen en hun favoriete camera’s op dezelfde tijd en plaats samenbrengt. Eenheidsworst? Niet bij deeez! In deze expositie is de persoonlijke signatuur van de leden onmiskenbaar aanwezig.
In een parkeergarage voelen veel mensen zich niet echt op hun gemak. Lichte dreiging, blij dat je weer buiten bent. Maar voor wie kijkt is er schoonheid.
Dat geldt ook voor stilgelegde industrie. Een verwarrende mix van afbraak, hergebruik en langzaam oprukkende natuur, zal die uiteindelijk overwinnen? Tot die tijd blijven menselijke sporen zichtbaar, ook als er niemand meer is te zien.

Op de expositie is werk te zien van Ida Gosman, Riekje Hoffman, Julia Sondermeijer, Frank van den Hout, Koen Kallenberg, Johan Postma en Hennie van Vliet. De fototentoonstellingen in ’t Nonnetje worden gefaciliteerd door Fotoexpo 202.

Fotogroep deeez! heeft al 19 jaar een passie voor fotografie. We vormen een hechte, kleine fotogroep. We maken beelden die ons boeien, waar wij verrast door worden. We werken binnen de groep zelfstandig aan gemeenschappelijk gekozen thema's en praten over onze zoektocht naar de verbeelding. 

Informatie & adres:
Adres, Groenmarkt 3-5, Amersfoort. De tentoonstelling is gratis te bezoeken tot 15 februari 2020 tijdens de openingstijden van ’t Nonnetje, van dinsdag t/m donderdag vanaf 16 uur, vrijdag vanaf 15 uur, zaterdag vanaf 12 uur en zondag vanaf 14 uur.

Een voorproef van het gexposeerde werk: