Tentoonstelling: fotogroep deeez! op stap

Tentoonstelling: fotogroep deeez! op stap


Fotogroep deeez! presenteert op de 1e verdieping van restaurant ‘t Nonnetje van 1 februari tot 28 maart de tentoonstelling “Deeez! op stap”. U bent uitgenodigd voor de officiële opening op 8 februari 2020 om 15:00.

Deeez! neemt u mee naar een nachtelijke parkeergarage en langs de vergane glorie van duits industrieel erfgoed. In deze expositie heeft deeez! onderzocht wat er gebeurt als je 7 gepassioneerde fotografen op dezelfde tijd en plaats samenbrengt. Eenheidsworst? Niet bij deeez! In deze expositie is de persoonlijke signatuur van de 7 leden onmiskenbaar aanwezig.

In een parkeergarage voelen veel mensen zich niet echt op hun gemak. Lichte dreiging, blij dat je weer buiten bent. Maar voor wie anders kijkt is er schoonheid.

Dat geldt ook voor stilgelegde industrie. Een verwarrende mix van afbraak, hergebruik en langzaam oprukkende natuur, die uiteindelijk zal overwinnen. Tot die tijd blijven menselijke sporen zichtbaar, ook als er niemand meer is te zien.

Op de expositie is werk te zien van Ida Gosman, Riekje Hoffman, Julia Sondermeijer, Frank van den Hout, Koen Kallenberg, Johan Postma en Hennie van Vliet

De fototentoonstellingen in ’t Nonnetje worden georganiseerd door Fotoexpo 202. Het adres van restaurant 't nonnetje is Groenmarkt 3-5 in Amerstfoort. De tentoonstelling is gratis te bezoeken op de zaterdagen, van 1 tot 5 uur.

Een voorproef van het gexposeerde werk: