Neem de tijd

 

 

Fotogroep deeez! presenteert van 21 april tot en met 29 mei 2016 in de Sint Aegtenkapel de tentoonstelling “Neem de tijd”.

 

Een fotograaf “neemt de tijd”, een moment in de continuïteit wordt vastgelegd. Maar dat ene vastgelegde moment heeft verbindingen met het verleden en met de toekomst. Wat is er gebeurd, wat gaat er gebeuren, wat betekent dat voor ons, als toeschouwer. Dat is voor iedereen anders; een verdrietige herinnering, een prettig moment, een vrolijke verwachting, alles is mogelijk.

 

 Fotogroep deeez! heeft de tijd genomen, een moment in de tijd in beeld gebracht. En omdat ieder dat gedaan heeft op eigen wijze is het hele scala te zien, van vrolijk makend lief tot somber stemmend boeiend.

 

Op de expositie is werk te zien van Anne Bos, Ida Gosman, Riekje Hoffman, Frank van den Hout, Rob Renshoff en Hennie van Vliet.

 

Fotogroep deeez! is begonnen als een initiatief van Jan Kees Helms en heeft al 17 jaar een passie voor fotografie, die bewust in een kleine groep wordt gedeeld. Het gaat hun vooral om het laten zien van het gevoel, de techniek komt daarna. Meer werk van de leden is te zien op de website, www.fotogroepdeeez.nl.

 

 

Alvast een voorproefje van een aantal geexposeerde werken:En de videopresentatie: Op Youtube