Lid worden

Fotogroep deeez!, een passie voor fotografie.

 

We hebben er voor gekozen om een kleine groep te blijven zodat we aan het fotowerk van iedereen voldoende tijd kunnen besteden. Op dit moment hebben we de grens bereikt en kunnen er geen extra leden meer bij. We kunnen u wel op een wachtlijst zetten en nemen we contact op als er weer ruimte is. 


Fotogroep deeez! is al 19 jaar geen standaard fotogroep. Bij ons gaat het om het laten zien van ons gevoel. Wij willen foto's maken van zaken die ons boeien, waar wij verrast door worden, die ons intrigeren. Die passie voor fotografie delen we met elkaar in een kleine groep. We kiezen er bewust voor om de groep beperkt te houden. Als groep kiezen wij aan het begin van het seizoen een of twee thema's en exposeren ons werk regelmatig. De resultaten van de afgelopen jaren kun je op deze site bekijken (de exposities).


Daarnaast maken we, in wisselende samenstelling, fotografische zijstapjes. Dat kan van alles zijn. Tentoonstellingen, fototochtjes, cursusbezoek, het regelen van een gastspreker, noem maar op. Iedere tweede woensdagavond van de maand komen we samen in Amersfoort om te praten over onze zoektocht naar de verbeelding. We laten elkaar de mislukkingen, doodlopende wegen, nieuwe idee├źn en vooruitgang zien. De fotobesprekingen zijn interactieve gebeurtenissen. Iedereen brengt foto's in en iedereen kan zijn opbouwende! op- en aanmerkingen geven. De techniek is ondergeschikt, maar speelt natuurlijk wel een rol.


We helpen elkaar bij het vinden van een goede manier, om ons gevoel in beeld te brengen. We dagen elkaar uit, om buiten de individuele standaard paden te treden, om de eigen fotografische visie te verbreden. Uiteraard delen we ook de tijdens de fotografische zijstapjes nieuw verworven kennis en inzichten met elkaar.


We helpen elkaar en hebben onze leden ook echt iets te bieden:

  • Binnen onze groep is een zeer veel fotografie-ervaring en kennis aanwezig. Niet alleen over Fotografie, beeldtaal, compositie maar ook over fotobewerking en het zo optimaal mogelijk (laten) afdrukken van je foto's. Doordat de groep relatief klein is kunnen we direct inspelen op elkaars vragen.
  • Elk lid heeft de mogelijkheid om op de website een eigen portfolio pagina te vullen met foto's en andere zaken die je met de wereld wilt delen.
  • Elk lid kan in principe meedoen met de exposities die we als fotogroep 1-2x per jaar organiseren.

Spreekt onze vorm van bezig zijn met fotografie je aan? Kom dan kijken en kennis maken op onze volgende clubavond. Daarvoor kun je je aanmelden via de contactpagina of mail ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..