Ida Gosman

 

 

Fotograferen doe ik al heel wat jaartjes, het is mijn grote hobby. In de loop der jaren heb ik heel wat cursussen gedaan bij Scholen in de Kunst o.a. met zwart-wit fotografie, het zelf afdrukken in de doka. De oude COVA heb ik uitgebreid vastgelegd in zwart-wit.

 

Tijdens mijn reizen fotografeer ik het liefst de mensen in hun omgeving. Daarbij vind ik het een uitdaging om net dat moment te kiezen waarbij er genoeg informatie is om een eigen verhaal te maken.

 

 Bij de fotowedstrijd 'Ik zie Amersfoort' zijn er verschillende foto's van mij tentoongesteld en heb ik de 1e prijs gewonnen met de foto "Armando en de rode paraplu's". Ook heb ik foto's gemaakt voor het boekje "De keuken van de Kruiskamp & Koppel, een culinaire reis om de wereld in 80 straten."

 

 Met nog 5 andere fotografen heb ik de laatste jaren tijdens de Dag van de Dialoog met veel plezier momenten van de dialoog gefotografeerd.
 

 

In 2014 heb ik mij aangesloten bij Deeez! Ik vind het leuk om samen met een thema bezig te zijn, om me heen te kijken wat er bij past. Uitgedaagd en geïnspireerd worden en dan kijken waar we uitkomen.